Princeza Charlotte gotovo uvijek u identičnoj plavoj haljinici, a evo i zašto

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bw72FBtlXmG/

Prije nekoliko dana malena princeza Charlotte proslavila je svoj četvrti rođendan a to je bio i povod na Kesinghtonska palača objavi nekoliko njenih fotografija, a na jednoj od njih princeza je imala preslatku plavu haljinicu. Ukoliko primjetite godinama unazad, malena Charlotte gotovo na svim događajima se pojavljuje u jednostavnim plavim haljinicama s cvijetnim uzorkom i bijelom kragnom.

Nakon što je objavljena fotografija malene princeze ubrzo je otkriveno da nosi haljinu koja je kupljena u trgovini Trotters koja je specijalizirana za dječiju odjeću, obuću i modne dodatke, a cijena haljine iznosi 70 funti.

Budući  da je princeza još malena za njen stajling se brine njena majka Kate Middleton, a ona iznova odabire preslatke haljinice za svoju kćerkicu. Zbog čega se Kate odlučila na ovakav potez otkrila je stilistica slavnih Rochelle White. Ona je za Femail objasnila kako je ova odluka donesena kako bi se izbjegla modna groznica i špekulacije oko stajlinga s kojima se svakodnevno susreću članovi kraljevske porodice.

– Haljine koje vojvotkinja Kate odabire za Charlotte su trendi, a istovremeno tradicionalne, ženstvene, zabavne i lijepe. Iako su se vremena promijenila kada govorimo o dječjoj modi, ovo je jedinstven look koji nikada neće zaista izaći iz mode, već se s godinama dorađuje. Mislim da je Kate svjesna toga da ljudi predaju veliku pažnju odjeći u koju oblači Charlotte – kazala je White.

View this post on Instagram

#princesscharlotte 2015

A post shared by Royal Babies Kids (@monacosueciareinounido) on

– Mislim da Kate ne želi da roditelji jure kupiti odjeću koju su vidjeli na Charlotte za svoju djecu, praveći na taj način modno ludilo. Jednostavne i tradicionalne odjevne kombinacije najbolji su odabir za malenu princezu – smatra White.

View this post on Instagram

Happy 4th Birthday Princess Charlotte!!! Slide to enjoy these photos of the Duchess of Cambridge holding and playing with Princess Charlotte when she was but a baby! I absolutely love Kate’s white dress here! She’s wearing white around kids, what a risky game to play!!!! If you continue sliding, you can see the three new pictures that @kensingtonroyal released for Princess Charlotte’s Birthday, taken by Kate herself! Write down below what you think about Kate’s constant photography and these sweet moments with Princess Lottie!! #Kate #Catherine #CatherineMiddleton #KateMiddleton #HRHKateMiddleton #HRHDuchessofCambridge #Duchess #DuchessofCambridge #KensingtonPalace #HRHPrinceWilliam #PrinceWilliam #DukeofCambridge #TheCambridges #HRHPrinceGeorge #PrinceGeorge #HRHPrincessCharlotte #PrincessCharlotte #PrinceLouis #HRHPrinceHarry #MeghanMarkle #MsMeghanMarkle #QueenElizabeth

A post shared by Kate Middleton (@katemiddleton.closet) on

Pročitajte još