Udaje li se Nataša Bekvalac po četvrti put?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvwWLvulFRP/

Poznata srbijanska pjevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima tri braka, a na žalost svaki od njenih brakova završio je razvodom. Ipak kroz svoje intervjue koje je davala u medijima isticala je kako vjeruje u ljubav, a kako se čini vjeruje i u brak.

Nagađanja da se Nataša udaje po četvrti put počela su nakon što je pjevačica ostavila komentar ispod fotografije vjenčanice na Instagramu jednog poznatog dizajnera.

– Spremna sam – napisala je Nataša, te dodala emotikone koji plaču od smijeha.

Iako se oko ovog komentara izazvala velika bura, čini se da je u pitanju samo šala, a pjevačica nije mogla ni sanjati da će njen komentar izazvati ovakva nagađanja. Da pjevačica o ovome uopće ne razmišlja pokazala je i svojom Instagram pričom koju je podijelila prije nekoliko sati. Na fotografiji koju je objavila Nataša nalazi se njena kćerka Katija s kojom se očigledno priprema za odlazak na more.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti