Virginia Viard uspješno preuzela poziciju umjetničke direktorice: Održana prva Chanelova revija bez Karla Lagerfelda

Piše: Redakcija

AFP

Održana je prva Chanelova revija pod vodstvom Virginie Viard nakon smrti Karla Lagerfelda, a za prvu Chanel Cruise kolekciju pod njenim vodstvom, brend je pretvorio Grand Palais u željezničku stanicu u stilu  Beaux-Artsa.

Lagani završetak posljednjeg zamaha modnih revija, uličnog stila i velikog broja koktel zabava, donio nam je vrhunac francuske mode, Chanel Crusie 2020 modnu reviju. Veliki majstor Karl, imao je moć da nadglasa sve što se dogodilo u prethodnim gradovima na takav način da cijeli Instagram feed preplave Chanel trgovački centar, Chanel zračna luka, svaki šareni automobil na Kubi i naravno Chanel kasino.

Nevjerovatni arhitektonski poduhvati za vrijeme Chanelovih modnih revija započeli su zahvaljujući njemu, a nova umjetnička direktorica dokazala je da je dostojna zamjena legendarnog Lagerfelda.

Chanel Croisiere (Cruise) / AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti