Madonna: Moj nastavnik baleta mi je prvi rekao da sam lijepa, on me je upoznao sa LGBT zajednicom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuXnDNJhN6R/

Pop diva Madonna na sinoć održanoj ceremoniji uručenja medijiskih nagrada u organizaciji udruženja “Glaad” otvoreno je govorila o svojim počecima, kao i prvom susretu sa LGBT zajednicom što joj je promijeniolo poglede na svijet. Ona je na svečanoj ceremoniji koja je održana u hotelu “Hilton” u New Yorku, priznala kako joj je jedan čovjek promijenio pogede na svijet u potpunosti.

-Zašto sam se uvijek borila za promjene? Teško je odgovoriti na to pitanje, to je kao pokušati da objasniš značaj čitanja ili potrebe za ljubavlju- izjavila je Madonna.

Ona je priznala da je tokom odrastanja često bila tema podrugljivih komentara njenih drugara iz osnovne škole, što je na nju ostavilo veliki uticaj, ali joj je ujedno i pomoglo da očvrsne kao osoba i izgradi svoj stav i mišljenje o sebi i o drugima. Pjevačica je priznala da je prva osoba koja ju je upoznala sa drugačijim pogledom na svijet bio njen nastavnik baleta u srednjoj školi. On joj je pomogao da se izgradi kao ličnost i izgradi svoj stav i samopouzdanje.

-Znam da ovo zvuči sitničavo i površno, ali on je bio prvi muškarac koji mi je rekao da sam lijepa- izjavila je Madonna, dodavši da ju je on prvi odveo gey klub u Detroitu i da je to veče promijenilo njen život u potpunosti.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti