Oglasio se otac Meghan Markle: Presretan sam i siguran da će moj unuk odrasti kako bi služio svom narodu

Piše: Redakcija

Kraljevski par Meghan i Harry objavili su radosnu vijest koju ju svjetska javnost s velikin nestrpljenjem iščekivala. Nakon što su svi mediji u Britaniji prenijeli informaciju o rođenju novog člana kraljevske porodice, oglasio se i novopečeni djed, otac Meghan Markle, Thomas, koji nije mogao sakriti oduševljenje činjenicom da je njegova kćerka na svijet donijela malenog kraljevića.

-Bog neka blagoslovi njihovo dijete. Siguran sam da će odrasti kako bi služilo kruni i britanskom narodu u milosti, dostojanstvu i časti- izjavio je Thomas Marke.

View this post on Instagram

Expecting a Grandson. Oh yeah !!

A post shared by Thomas Markle (@thomas_markle_official) on

Otac britanske princeze koji je proteklih mjeseci putnio naslovnice ostrvskih tabloida, često se putem medija “prepucavao” sa svojom kćerkom, sa kojom inače, i nije u najboljim odnosima. Nakon što je tabloidima prodao neke od rijetkih porodičnih fotografija, Thomas se našao na udaru javnosti koja podržava kraljevsku porodicu, a svi su bili mišljenja kako se na ovaj potez odlučio kako bi sebi obezbjedio finansijsku korist. Ipak, nakon što je Meghan ocu uputila pismo u kojem ga je zamolila da prestane u javnosti iznositi dertalje iz njenog privatnog života, Thomas se na neko vrijeme odlučio povući iz cijele priče.

https://www.instagram.com/p/Bw-d-0tATqi/

-Oduševljen sam što je porod prošao u najboljem redu te što su moja kći njezin sin u dobrom stanju. Čestitam im od srca. Bog čuvao kraljicu- poručio je Thomas u izjavi za medije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti