Sharon Stone na naslovnici magazina Vogue: Glumica pozirala u najizazovnijem izdanju do sada

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxDDSbXJZpr/

Holivudska glumica Sharon Stone nedavno je proslavila svoj 61. rođendan i još jednom dokazala da i pšored činjenice da je zagazila u sedmu deceniju života, i dalje plijeni svojim fenomenalnim izgledom. Da je svoju liniju dovela do savršenstva, glumica je pokazala nedavnim fotografijama koje su se pojavile na naslovoj strani portuglaskog izdanja magazina “Vogue”.

Fatalna zavodnica za kojom već godinama unazad uzdišu mnogi muškarci, svojim seksipilom i provokativnim scenama u filmovima u kojima je igrala, ostat će upamćena kao jedna od onih glumica koje su uspjele spojiti dozu provokativnog i elegantnog stila. Sudeći prema fotografijama koje su objavljene u prestižnom magazinu, Sharon je zadala “domaći zadatak” mnogim damama, a fotografije na kojima pozira potpuno gola, mnoge su ostavile bez daha.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti