Ponosni tata George Clooney iskreno progovorio o svojim blizancima

Piše: Redakcija

George Clooney  / AFP

U američkoj emisiji „Today“ gdje je gostovao George Clooney povodom nove mini serije „Catch 22“, a vrijeme u emisiji iskoristio je i da otvoreno progovori o svojim blizancima, Alexanderu i Elli. Slavni holivudski glumac nije krio oduševljenje svojim nasljednicima, pa je ponosno izjavio kako su njegovi blizanci usavršili abecedu na italijanskom i engleskom jeziku.

– Oni su dobra i sretna djeca. Puno se smiju i već sada su nestašni. Stavljaju maslac od kikirikija na svoje cipele i to im je jako smiješno. Iako su blizanci oni su sasvim različite ličnosti, no jako su pametni i zabavni. Već sada znaju abecedu na italijanskom i engleskom jeziku, a to ni ja ne znam – kazao je Clooney.

https://www.instagram.com/p/BkN7zOGncMz/

Kao što to obično čini George Clooney se dotaknuo i svoje lijepe supruge Amal, koju izuzetno cijeni i kojoj se divi zbog vođenja uspješne karijere uz odgoj djece.

– Amal je prva odvela pripadnike ISIL-a pred sud, brani Jezide zbog genocida kojeg su doživjeli i pokušava izvući Reutersove novinare iz Myanmara, a uz sve to je savršena majka i predivna supruga i zbog toga se osjećam kao da sam dobio pogodak na jackpotu – priznao je George.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti