Ella Dvornik ponosna na supruga: Ovo je presudan period u njegovom životu

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bwodt2LB0Ep/

Blogerica Ella Dvornik zna kako privući pažnju javnosti. Šarmantna 28-godišnja poduzetnica putem društvenih mreža svakodnevno fanove iznenađuje svojim postovima, pružaju ćim neočekivane savjete, kao i iskustva koja se tiču roditeljstva, ali i braka sa suprugom koji je od nje stariji 14 godina. Charles i Ella upoznali su se sasvim slučajno, a svoju petogodišnju vezu krunisali su brakom proteklog februara u Las Vegasu. Sve se odigralo iznenada i na njima svojstven način. Poput dvoje zaljubljenih tinejdžera, Ella i Charles krenulio su na višednevno putovanje koje su okončali u SAD, gdje su se i vjenčali.

View this post on Instagram

Me and Mrs bouncing around this week.

A post shared by Charles Pearce (@charles_pearce) on

Ono na šta je Ella posebno ponosna, jeste Charlesova odluka koju je donio prije dva mjeseca, kada je odlučio pozabaviti se svbojim kilogramima, i svoju liniju dovesti u red. Četiri naporna treninga tokom sedmice, i iz korijena drugačiji meni na njihovom stolu, u Charlesov život unijeli su novih i svježiji duh. Budući da je uveliko zakoračio u petu deceniju života, o svom zdravlju odlučio je povesti računa čime se njegova supruga odmah pohvalila na svom Facebooku.

-Moram ovaj status stavit da mi skoči ko uspomena iduće godine. Charles već 2 mjeseca ide u teretanu 4 puta sedmično sa trenerom. I pitaj svemir kako će izgledati, ali super za njega. Jako sam ponosna na istrajnost. Kažu da su 40-te najopasnije godine za muškarce pa mi je drago da je moj u 42. godini odlučio promijeniti svoj život. Čak je odlučio isključivo jesti meso samo jednom u sedam dana, pa imamo interesantne jelovnike zadnja dva mjeseca. Nevjerojatno je šta sve možeš s hranom bez da ukomponuješ meso- napisala je Ella na svom Facebooku, a njeni pratioci dali ju joj veliku podršku kako bi nastavila motivirati svog supruga ka njegovom cilju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti