Video: Pogledajte kako se Kim Kardashian spremala za Met Galu

Piše: Redakcija

AFP/Printscreen

Još će se dugo pričati o outfitu kojeg je Kim Kardashian nosila na nedavnoj Met Gali. U pripijenoj haljini i visećim kristalima izgledala je kao da je tek izašla iz mora. 

No, najviše je pažnje izazvao njen nerealno uzak struk oko kojeg se kasnije povela žustra rasprava na Internetu. Neki su uvjereni da je Kim isključivo zbog estetskih razloga izvadila rebra.

Ubrzo je Vogue na YouTubeu objavio video koji je otkrio kako je Kim postigla tako uzak struk. Učinila je to na poprilično staromodan način – korzetom. Pritom su je ‘stezala’ trojica muškaraca kako bi besprijekorno izgledala u haljini Thierryja Muglera.

Kim se u jednom trenutku obratila Anni Wintour, urednici Voguea i organizatorici Met Gale, poručivši joj:

– Anna, ako ne sjednem na večeri, sad znaš zašto.

Očekivano, video je izazvao mnoštvo negativnih komentara na nerealni izgled starlete. “Ovo je nezdravo, bukvalno je pomaknula organe sa svog mjesta”, “Nepotrebno, neprirodno i nesigurno”, “Hvata me anksioznost kad vidim koliki joj je struk”, “Imam osjećaj da ne mogu disati samo zato što ovo gledam”, samo su neki od njih.

Nakon Met Gale Kim je otkrila da je inspiraciju za svoj kontroverzni look pronašla u filmu ‘Boy on a Dolphin’, tačnije u sceni kada Sophia Loren izlazi iz mora. Haljinu je osmislio i dizajnirao Thierry Mugler, što je njegov prvi dizajn u posljednjih 20 godina, a za izradu je bilo potrebno čak osam mjeseci.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti