George Clooney ne želi biti kum kraljevskoj bebi

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Za vrijeme gostovanja u emisiji kod Jammyja Kimmela glumac George Clonney otkrio je da ne želi biti kum kraljevskoj bebi. Odavno je poznato da su George i Amal Clooney  bliski prijatelji s Meghan i Harryjem, te da je maleni Archie rođen na glumčev rođendan, počelo se uveliko šuškati o tome da će George biti kum.

Nekoliko mjeseci unazad se nagađalo ko su kumovi kraljevskoj bebi, te da će upravo par Clooney imati tu čast, ipak u razgovoru s Jimmyjem Kimmelom George je odlučno odbio biti kum.

– To bi bila loša ideja. Ja sam otac blizanaca a i s tim se jedva nosim. Ne bih trebao biti ničiji kum – kazao je Clooney.

Na insistiranje novinara kakav će njegov odgovor biti ukoliko ga Meghan i Harry budu upitali isto George je odgovorio :“Ja neću biti kum, obećavam ti. Sasvim sam siguran u to.“

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti