Bradley Cooper priznao: Ovo je moja najbolja uloga ikada

Piše: Redakcija

AFP

Glumac Bradley Cooper gostujući u emisiji kod Ellen DeGeneres govorio je o velikom uspjehu filma “A Star was Born” koji je do sada osvojio brojna priznanja. Film koji je podigao brojne kontroverze, posebno zbog navodne ljubavne priče koja se dogodila između njega i Lady Gage tokom snimanja, što je glumac u više navrata demantirao. Govoreći o svojoj karijeri, Cooper se dotakao teme svojih filmskih uloga ističući da mu je pored svih ipak jedna najdraža.

–To što sam postao otac omogućilo mi je da bolje razumijem svoje djetinjstvo, da se oslobodim straha od samoosuđivanja. Sada mogu opet da se igram sa igračkama po cio dan, a da ne mislim da je to čudno- izjavio je glumac i tako konačno priznao da se u ulozi oca osjeća najbolje.

Iako Ellen nije željela previše potencirati temu njegove navodne afere sa Lady Gagom, Cooper je sa toliko ljubavi govorio o svojoj kćerki Lei, i njegovoj partnerici Irinom Shayk sa kojom je u vezi od 2015. godine, da je svima u studiju, ali i pored malih ekrana bilo i više nego jasno, kome pripada njegovo srce. Miljenik velikog dijela ženske publike, tokom emisije odgovarao je na brojna “škakljiva” pitanja koja je za njega pripremila Ellen, baš poput ostalih gostiju ove emisije koja obiluje brojnim zanimljivim, ali i šaljivim sadržajima na njihov račun.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti