Visoki dužnosnici za Melaniju Trump imaju samo riječi hvale, ali ne i za ove dvije osobe

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Biviši šef kabineta Bijele kuće, John Kelly, ovih dana je prilično oštro govorio o bivšem poslu i ljudima koji tamo rade, posebno onim visokopozicioniranim.  Naime, on je rekao da viši savjetnici Bijele kuće, Ivanka Trump i Jared Kushner imaju takav utjecaj da se s njime treba pozabaviti. Zapravo, time je jasno dao do znanja da im neko treba stati na kraj.

No, za američku prvu damu Melaniju Trump imao je samo riječi hvale, rekavši kako je ona predivna osoba. John Kelly u Bijelu kuću je doveden kako bi uveo reda u “Zapadno krilo”,  a tamo su mu najviše muke zadavali kći američkog predsjednika i njegov zet.

View this post on Instagram

Hot date! 🥰

A post shared by Ivanka Trump (@ivankatrump) on

– Imali su utjecaj s kojim se trebalo pozabaviti, no u to ne ubrajam i gospođu Trump. Prva dama je predivna osoba – naveo je Kelly. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti