Glumica Broke Shields tuži slavnu vizažisticu Charlotte Tillbury zbog olovke za obrve

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BxNiCOFFSRs/

Poznata glumica Brooke Shields odlučila je tužiti vizažisticu Charlotte Tilbury zbog nedozvoljenog korištenja njenog imena na olovkama za obrve. Naime slavna vizažistica odlučila je olovke za obrve nazvati Brooke S, a budući da glumica nije dala pristanak za to, odlučila je zaštititi svoje ime te tužiti Charlotte.

Brooke Shields poznata je upravo zbog svojih gustih i izražajnih obrva, podigla je optužnicu jer smatra kako ovaj brend želi dodatno zaraditi upravo na njenom imenu. Kako stoji u tužbi glumica je o ovome saznala dok je bila u jednoj parfimeriji i vidjela svoje ime na proizvodu s potpisom Charlotte Tilbury.

– Brooke Shields iza sebe ima bogatu karijeru kao manekenka, glumica, aurotica, ali i poduzetnica, a tokom desetljeća njeno ime, ali i obrve, postale su itekako poznate. Njene obrve zaštitni su joj znak otkako je to potvrdio i sam magazin Time još 1981. godine. To je žestoko kršenje njezinih prava, i žestoko ćemo se boriti na sudu kako bi to i potvrdili – rekao je njen advokat Alex Weingarten.

View this post on Instagram

Saturdaze…

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Inače, Charlotte Tilbury već je iskoristila mnoga poznata imena za svoje proizvode. Tako su, osim Brooke Shields, na olovkama za obrve, zavisno od nijansi, i ime Grace K (Grace Kelly), kao i Naomi (Naomi Campbell), dok su nijanse ruževa Kim K. W. (Kim Kardashian West), Liv It Up (Liv Tyler) i Kidman’s Kiss (Nicole Kidman).

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti