Preminula glumica Elsa Patton

Piše: Redakcija

Glumica Elsa Patton koja se proslavila ulogom u hit seriji “The Real Housewives of Miami”, preminula je u 84. godini. Članovi njene porodice nisu željeli otkriti više detalja, ali je poznato da je glumica posljednjih mjeseci bila vezana za bolničku postelju.

-Porodica se zahvaljuje svim prijateljima i njenim fanovima koji su sve ovo vrijeme bili zainteresirani za njeno zdravstveno stanje i nudili pomoć. Porodica se također zahvaljuje zajednici, njenim njegovateljima koji su sve vrijeme bili u kontaktu sa nama i brinuli se za njeno zdravlje. Ova podrška mnogo je značila njenoj porodici- navodi se u zvaničnom saopštenju članova porodice preminule glumice.

Glumica je svojevremeno dugo bila tema brojnih rasprava vezano za njene brojne estetske zahvate kojima je u potpunosti izmijenila svoj lik. Iako nikada nije krila da se u više navrata podrgla hirurških zahvatima, glumica je otvoreno govorila o svojoj bolesti i hematomima koji su se 80-tih pojavili na njenom oku i prouzrokovali brojne smetenje zbog kojih je kasnije bila primorana izvršiti niz operacija.

Pročitajte još