Zaboravljena kćerka Donalda Trumpa uputila dirljivu posvetu majci

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bwis5b2BOav/

Donald Trump nikada nije krio koliko je zahvalan svojoj supruzi Ivanki koja mu je rodila troje djece, međutim nema isto mišljenje o Marli Maples, ženi zbog koje ga je Ivanka ostavila. Marla mu je rodila kćerku Tiffany s kojom nema pretjerano blizak odnos kao što je to s ostalom djecom. Marla i Tiffani gotovo cijeli život provele su same, pa s toga i ne čudi njihova bliskost.

Donald i Marla nisu ostali u prijateljskim odnosima, za razliku od Ivanke koja mu je rodila kćerku Ivanku i sinove Donalda Jr. I Erica. Koliko je Američki predsjednik blizak s bivšom suprugom govori činjenica da od nje često traži savjete. Za razliku od svoje sestre i braće Tiffany je odrasla daleko od oca i ostatka porodice, bila je samo s majkom Marlom, pa su se tako majka i kćer povezale i postale izrazito bliske.

View this post on Instagram

❤︎

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

Zbog toga je Tiffany izrazito zahvalna majci na svemu što joj je pružila i sada je to svima dala do znanja. Na Instagram profilu objavila je zajedničku fotografiju s majkom da kojoj su u gotovo jednako obučene, a uz fotografiju Tiffany je ostavila dirljiv opis.

– Hvala ti što si uvijek tu za mene i što me vodiš kroz život. Danas ne bi bila gdje jesam bez tvoje bezuvjetne ljubavi! Volim te! – napisala je Tiffany za Dan majki.

Pročitajte još