Keanu Reeves: Znam šta će se dogoditi nakon naše smrti

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bw4CN_0BFXW/

Gostujući u emisiji “The Late Show” kod Stephena Colberta, holivudski glumac Keanu Reeves govorio je o svojim novim projektima, a publiku su najviše zanimali detalji iz njegovog privatnog života. Glumac koji je poznat po veoma skromnom načinu života, te činjenici da je već godinama unazad bio jedan od najvećih tajnih donatora nekoliko dječijih bolnica širom SAD, govorio je o tome kako on doživljava sebe i svoju porodicu, kao i tome šta osjeća o duhovnosti.

Na pitanje voditelja emisije šta se to događa sa ljudskom dušom nakon smrti, te da li postoji život izvan zemaljskog, Keanu je dao odgovor koji je mnoge oduševio, a voditelja emisije na nekoliko sekundi ostavio je bez riječi.

-Znam da ćemo nedostajati onima koji nas vole- tiho je izgovorio glumac nakon čega je uslijedio gromoglasan aplauz svih u studiju.

https://www.instagram.com/p/BpFc9wmgh__/

I sam Colbert bio je iznenađen njegovim odgovorom, nakon čega je desetak sekundi proveo u tišini i razmišljanju. Potom je ustao i pružio ruku Reevesu, nakon čega je rekao:”Šta drugo da dodam, osim: Svaka čast, dobri čovječe!

Podsjetimo, Keanua je kao trogodišnjaka napustio otac, zbog čega je glumac imao velikih psihičkih problema, a traume koje je doživio u djtinjstvu prourokovale su disleksiju zbog koje nije uspio završiti srednju školu. Također, tokom 1999. godine, njegova partnerica Jennifer Syme izgubila je bebu, a samo godinu i po dana kasnije, nastradala je u saobraćajnoj nesreći što je na Keanua ostavilo nesagledive posljedice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti