Dame će biti oduševljene: Ovaj glumac je glavni junak serije rađene po motivima Pedeset nijansi sive

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bw43UYNlp-y/

Španjolski glumac Mario Casas pojavio se u novoj seriji “Instinto” koja je rađena po motivima knjige “pedeset nijansi sive”, a nakon emitiranja prve epizode nove serije, dame su naprosto poludjele za glavnim junakom. Casas tumači lik biznismena Marca Mura koji vodi poslovnu kompaniju, a iza kulisa vodi veoma nesvakidašnji seksualni život protkan brojnim kontraverzama. Glumac koji je široj javnosti postao poznat igrajući sjajnu ulogu u filmu “Tri metra iznad neba”, u novoj seriji tumači lik koji se već od prve epizode upušta u ljubavne avanture sa svojim bliskim saradnicama što ne prolazi neprimjećeno od njegovih konkurenata.

Poput Christiana Greya, Casas se već nakon prve epizode odlučio upustiti u veoma eksplicitne scene, a u prvim minutama prve epizode, već je prošetao potpuno nag ispred kamere, što su mnoge pripadnice ljepšeg pola prihvatile s velikim oduševljenjem.

View this post on Instagram

Capito…

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on

Mario je svoju glumačku karijeru započeo u rodnoj La Coruni igrajući u školskim predstavama, a ubrzo nakon preseljenja njegove porodice u Barcelonu, nastavlja se baviti glumom. Svoje prve velike i ozbiljnije glumačke poduhvate otpočinje u Madridu gdje se ponovo seli zajedno sa cijelom porodicom.

View this post on Instagram

S M I L E.

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on

On je u više navrata isticao kako je odlučnost njegove porodice da ga prati gdje god da krene, za njega značilo mnogo jer su uvijek bili uz njega ma gdje god da krene, i ujedno mu davali najveću podršku.

View this post on Instagram

#tbt

A post shared by Mario Casas (@mario_houses) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti