Evo kako se Salma Hayek provela tokom snimanja filma: Bilo je odlično, hvala svima

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwAPntiFw6L/

Holivudska glumica i jedna od najljepših žena u svijetu filma, Salma Hayek, okončala je svoju turneju u Hrvatskoj gdje je zajedno sa ekipom filma “The Hitman’s Wife’s Bodyguard ” snimali kadrove za film koji bi u kinima širom svijeta trebao biti premijerno prikazan početkom naredne godine. Glumačka ekipa na čelu sa Ryanom Reynoldsom, samuelom L. Jacksonom, Salmom Hayek, Morganom Freemanom i Tomom Hopperom, boravila je proteklih nekoliko sedmica u Istri gdje su snimali brojne uzbudljive scene za novi film.

Salma koja je u trenucima pauze svaki sekund koristila kako bi se upoznala sa kulturnom baštinom ove regije, na svom Instagram profilu objavila je kratak video u kojem se mogu vidjeti zanimljive scene sa nimanja, od onih tokom brze i agresivne jurnjave automobilima, do onih pomalo smiješnih i spontanih kadrova koji su nastali tokom pauza snimanja, koje je glumica iskoristila kako bi se okrijepila salatama i pizzom.

-Ovo je bila moja posljednja sedmica snimanja filma “The Hitman’s Wife’s Bodyguard”. Hvala svima na uzbudljivoj avanturi- napisala je Salma u opisu videa koji je objavila na svom Instagramu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti