Isti mama: Gwyneth Paltrow pozirala s kćerkom i sinom

Piše: Redakcija

S bivšim suprugom Chrisom Martinom glumica Gwyneth Paltrow dijeli dvoje djece. Kćerka Apple i sin Moses njen su najveći blagoslov, a odgojne metode rastavljenih supružnika svakoga nadahnjuju. Brat i sestra pokupili su većinu gena svoje poznate mame, a Paltrow ne krije koliko je zbog toga sretna
 

Četrnaestogodišnja kćerka Apple i godinu mlađu sin Moses sada su se nakon dugo vremena pojavili s majkom na fotografiji koja je osvanula na društvenim mrežama, a ono što je brojne obožavatelje iznenadilo i razveselilo je nevjerovatna fizička sličnost tinejdžera i njihove poznate mame. Oboje djece prava su slika i prilika plavokose i plavooke glumice.

Većinu fizičkih gena pokupili su od majke, a malo toga naslijedili su od oca, muzičara Chrisa Martina. Slavni roditelji prije nekoliko su se godina razveli, ali to nije utjecalo na odgoj djece i njihove zajedničke aktivnosti. Martin i Paltrow jedan su od pravih primjera kako roditeljstvo nakon razvoda treba izgledati.

Na njen odnos s djecom nije utjecala ni nova veza pa kasnije brak s producentom Bradom Falchukom, kojeg je prijateljski prihvatio i bivši suprug Chris Martin.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti