Turska glumica ne prestaje da iznenađuje: Meryem Uzerli se crvenim tepihom prošetala u providnoj haljini

Piše: Redakcija

 

Sinoć je svečanom ceremonijom otvoren ovogodišnji Filmski festival u Cannesu koji je javnost, između ostalog, s nestrpljenjem iščekivala kako bi vidjela šta će to poznate dame nositi na crvenom tepihu. Turska glumica Meryem Uzerli jedna je od onih dama o čijoj se haljini najviše pričalo. Naime, ona se crvenim tepihom prošetala u haljini modne kuće “Esthere Maryline World”. 

Riječ je o modelu bez bretela, a činjenica koja je privukla najviše pažnje je ta da je haljina providna, iako se, gledano s prednje strane, ne čini tako. Pogledajte kako je jedna od najpopularnijih turskih glumica, koja je svjetsku slavu stekla ulogom sultanije Hurem u popularnoj turskoj seriji “Sulejman Veličanstveni”, izgledala. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti