Novosti

Njena popularnost ne jenjava ni 22 godine od pojavljivanja u seriji „Dadilja“

Glumica Fran Drescher i nakon 22 godine od pojavljivanja u seriji „Dadilja“ plijeni pažnju ma gdje god se pojavila. Poznata je kao osoba koja uvijek nosi široki osmijeh i mnogo pozitivne energije. Fran se nedavno pojavila u New Yorku na predstavljanju novog projekta koji će zasigurno razveseliti fanove legendarne serije.

Foto /AFP

Fran je jedna od nezaboravnih televizijskih ikona, a čak i u svojoj 61. godini oduzima dah. Dadilja koja je u toku šest sezona istoimene serije zabavljala javnost šitom svijeta, nedavno se pojavila na jednom događaju u New Yorku i sve oduševila svojom pozitivnom energijom. U ženstvenoj roza haljinici Fran je pozirala za okupljene fotografe i dokazala da i dalje izgleda fantastično, te da joj godine ne mogu ništa.

Serija „Dadilja“ svoju premijeru je imala 1993., na CBS-u i emitirala se punih šest sezona prije završnice 1999. godine. Radnja serije pratila je simpatičnu Fran s nazalnim glasom, prodavačicu kozmetike koja počne raditi za milionera i producenta s Broadwaya Maxwella Sheffielda, kojem čuva troje djece.

Radnja kultne serije kako se najavljuje mogla bi se uskoro naći u pozorišnom formatu na Broadwayu, a za sve se još čeka službena potvrda.

View this post on Instagram

💥⁣ GIVEAWAY 💥⁣ ⁣ ⁣ ⁣ In 2019 The Nanny is not available on any streaming service in the United States. The number ONE question I’m always being asked is “Where can I watch all the seasons of The Nanny?” ⁣⁣ ⁣⁣ I wish everyone had the ability to see this series again. It holds up really well, and the clothes are magnificent to look at!⁣⁣ ⁣⁣ I will be doing a giveaway where one lucky person will win the complete box set DVD of the series. ⁣⁣ ⁣⁣ Giveaway Rules:⁣⁣ ⁣⁣ ▪️You must be following the account. Make sure that your profile isn’t on private during the run of the giveaway⁣⁣ ▪️Tag the Val to your Fran⁣ ▪️ Tell me your top 3 favorite Fran Fine outfits⁣⁣ ⁣⁣ The winner will be announced on May 22nd! ⁣ ⁣⁣ ✨GOOD LUCK✨

A post shared by Fran Fine Fashion (@whatfranwore) on

Pratite nas na društvenim mrežama