Mogla bi krenuti majčinim stopama: Kćerka Jennifer Lopez ima nevjerovatan vokal

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BlTXRuKA1K6/?utm_source=ig_embed

Kćerka Jennifer Lopez, Emma, koju je pjevačica dobila dok je bila u braku s pjevačem Marcom Anthonyjem, na jednoj od njenih proba pokazala je nevjerovatan talenat koji je očito naslijedila od roditelja. Pjuevačica je podijelila na Youtube kanalu video sa svojih proba pjesme „Medicine“ koja je premijerno izvela uživo.

Na video snimku pjevačica vježba za svoj nastup kada se na probama pojavila njena kćerka. Njen dolazak ju je uveliko razveselio a majka ju je nagovarala da otpjeva pjesmu Alicie Keys „If I Ain’t Got You“. U pratnji klavira Emma je pokazala svu raskoš nevjerovatnog vokalnog talenta, a i ponosna mama se u jednom dijelu priključila kćerci, te joj na kraju kazala da bi je mogla uključiti na svojoj predstojećoj turneji.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti