Stiže prinova: Severina usvaja dijete?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bw6fB_qhsZ4/

Pjevačica Severina i njen suprug Igor Kojić uskoro bi mogli proširiti svoju porodicu. Kako navode srbijanski mediji, pjevačica već godinama pokušava ostati u drugom stanju, i žarko želi sa Igorom dobiti bebu, ali planovi o proširenju porodice nikako im ne uspjevaju. Par je zobg toga odlučio usvojiti dijete, ali još uvijek nije poznato kada će se to dogoditi.

-Severina žarko želi potomstvo sa Igorom, ali nažalost nikako ne uspeva da ostane trudna. Sada su odlučili da usvoje naslednika- izjavio je izvor blizak paru za srbijanske medije.

Par je navodno već angažirao advokata, a zajedno su posjetili i nekoliko domova za nezbrinutu djecu, i pokrenuli proces oko usvajanja.

-Tamo je proces usvajanja veoma komplikovan, ali njih dvoje su odlučni u svojoj namjeri. Nedavno su posjetili “Dječji dom”, mjesto za nezbrinutu djecu u Zagrebu, pa će vidjeti da li će tamo podnijeti zahtjev za usvajanje- ističe isti izvor.

Iako par još uvijek nije potvrdio ovu informaciju, spekuliše se kako bi mogli usvojiti djevojčicu, budići da Severina iz prethodnog braka sa biznismenom Milanom Popovićem ima sina Aleksandra.

https://www.instagram.com/p/Bwg1M_bhfPy/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti