Puka osrednjost: Evo šta je Karleuša rekla o srbijanskoj predstavnici na Eurosongu

Piše: Redakcija

 

Poznata pjevačica Jelena Karleuša na svom je Instagram profilu komentirala nastup Nevene Božović, srbijanske predstavnice na Eurosongu. Iako većina kolega Nevenin nastup i pjesmu ocjenjuju odličnim, Karleuša ima nešto drugačiji stav. 

– Sve dok Srbija na Eurosong bude slala pjesme bez smisla i poruke, ljude koji ni u svojoj zemlji nisu uspjeli da dotaknu publiku, nastup bez ikakve ideje – svake godine će se dešavati isto. Neka pobjeda Marije Šerifović bude šablon po kojem mora da se radi – hrabra pjesma, koja je poslala snažnu poruku uz inteligentan nastup. Eurosong je natjecanje u ideji, poruci, hrabrosti i originalnosti, uz ozbiljno koketiranje s LGBT stavovima. Koga LGBT ne prepozna i ne ‘osjeti’, taj na Eurosongu neće napraviti NIŠTA. Srbija je zemlja koja zaslužuje mnogo više od puke osrednjosti i zemlja koja je navikla na pobjedu – napisala je pjevačica.

Podsjećamo, Nevena se predstavila pjesmom “Kruna” u prvoj polufinalnoj večeri, te obezbijedila prolazak u finale. Pogledajte kako je njen nastup izgledao. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti