Mick Jagger ponovo pleše: Vremešni rocker se uspješno oporavlja nakon operacije

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bk7XtFqHuJe/

Rock muzičar i vođa benda “The Rolling Stones” Mick Jagger na svom Twitter profilu objavio je video snimak, na kome se vidi kako igra na sebi svojstven način, i poznatim koracima, dokazao da se uspješno oporavlja nakon operacije srca od prije nekoliko sedmica. Jagger koji bi uskori trebao proslaviti svoj 76. rođendan, pokazao je da se nalazi u odličnoj formi plešući ispred velikog ogledala, u stilu po kojem je poznat već decenijama.

Nakon što je Jaggeru pozlilo tokom jedne probe pred sam početak turneje po SAD i Kanada, muzičar je odmah prebačen u bolnicu gdje su mu ljekari hitnom intervencijom zamijenili srčani zalizak, te mu preporučili da otkaže turneju i napravi niz pregleda, nakon čega bi započeo proces oporavka.

Ubrzo nakon nemilog događaja, ostatak benda, javnosti je saopštio da će biti prinuđeni odgoditi turneju na kojoj su trebali održati 20-ak koncerata, a kako javlja magazin “Billboard”, slavni rockeri bi ipak u julu mogli krenuti na turneju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti