Slavna komičarka poručila: Žene nemojte kriti svoja tijela nakon trudnoće, svaka od nas prolazi kroz isti period

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxVPcp1l9jd/

Poznata komičarka Amy Schumer prije nekoliko dana na svijet je donijela dječaka, a objavama na svom Instagramu oduševila je više od 8 miliona fanova koliko je trenutno prati na ovoj društvenoj mreži. Komičarka koja je u 37. godini postala majka po prvi put, tokom cijele trudnoće objavljivala je fotografije na kojima je prikazivala kako u stvarnosti izgleda život trudnice u kasnim tridesetim i šta se to sve događa sa njenim organizmom tokom ovog perioda života.

View this post on Instagram

Milf alert 1 o’clock

A post shared by @ amyschumer on

Poznata kao veoma rječita i iskrena osoba, Amy je dolazak na svijet svoga sina ovjekovječila fotografijama iz porodilišta na kojima se vidi koliko je zapravo bila isrpljena. Za razliku od kraljevske porodice koja je sve podredila rođenju prvjenca Meghan i Harryja, Amy je u nekoliko navrata ismijala kraljevski par, tvrdeći da i ostale žene prolaze kroz istu situaciju, ali da zbog publiciteta niko ne želi istaći njihov trud i tegobe kroje su ih pratile tokom devet mjeseci trudnoće.

Na posljednjoj fotografiji, koju je objavila na Instagramu, Amy jedi na stolici nekoliko časova nakon porođaja, dok u isto vijeme prima infuziju i lijekove kako bi što prije povratila snagu.

https://www.instagram.com/p/BxImvHZluFm/?utm_source=ig_embed

-Tako to izgleda, da. Pokaži svima pravu sliku. Hvala što stvari prikazuješ onako kakve jesu- samo su neki od preko 25 hiljada komentara njenih fanova, koji su podržali njenu akciju da trudnoću i porođaj prikaže baš onakvim kakvi u stvarnosti zaista i jesu.

https://www.instagram.com/p/BxA8RVDFq-q/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti