Tina Dutta: Indijska glumica se zabavlja s milionerom

Piše: Redakcija

tina dutta1 Glumica je od dečka na dar dobila avion na korištenje

Glumica i milijarder su viđeni kako posjećuju razne privatne restorane, a izvori bliski paru kazali su da su njih dvoje već bili na odmoru u Australiji kako bi pokušali zadržati vezu tajnom.
Indrayana je jedan od najutjecajnijih ljudi u industriji proizvodnje hrane u Indiji. Zbog ljubavi prema atraktivnoj glumici milijarder je ostavio suprugu s kojim ima desetogodišnju kćerku. Kako daljina ne bi bila prepreka da se par viđa, Tina je od novog dečka dobila na korištenje avion Cesnu kao i pilota koji joj je na raspolaganju 24 sata dnevno. Izvori su, također, naveli da je glavni motiv njihovog zbližavanja bila strast prema biznisu  s obzirom  da Tina ima sklonosti ka istom. Navodno, glumica planira da po završetku snimanja serije „Oodbačena“ koje je planirano za januar 2015. prestane s glumom i posveti se privatnom biznisu.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti