Mustafa Sandal ima novu djevojku: Reakcija Emine Jahović će vas iznenaditi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Pjevačica Emina Jahović i njen bivši suprug Mustafa Sandal nakon deset goddina provedenih u braku riješili su staviti tačku na ljubav, ali su zbog svojih sinova Yavuza i Yamana ostali u veoma dobrim odnosima. Mališani koji odrastaju pod zajedničkim nadzorom svojih roditelja, svoje slobodno vrijeme provode u njihovom društvu, nastavljajući baviti se brojnim aktivnosti. Iako im nedostaje porodica na okupu, mališani su prihvatili odluku svojih roditelja. Nakon što je Emina okončala svoju kratku ljubavnu romansu sa turskim biznismenom Sadettinom saranom, njen bivši suprug, Mustafa Sandal nedavno je snimljen u šetnji sa novom djevojkom. Iako su ga kamere jedne turske televizije pratile u stopu, Mustafa nije želio da se krije, ali također, ni da komentariše njegovu novu izabranicu. Kratko je pozdravio medije, a potom nastavio uživati u šetnji.

https://www.instagram.com/p/BVIhLlhhFPN/

Ubrzo su mediji u Turskoj upitali Eminu šta misli o novoj vezi svog bivšeg supruga, na šta je pjevačica dala kratak komentar.

-Mustafa i ja smo samo prijatelji, više mi nije muž pa me ne pogađa sa kim je uslikan- izjavila je Emine.

Ljubavna priča Emine i Mustafe trajala je cijelu jednu deceniju, no iako je sve izgledalo savršeno, očigledno da su bivši partneri zbog brojnih nesuglasica odlučili krenuti odvojenim životnim putevima.

Pročitajte još