Vladimir Putin postao otac: Misteriozna partnerica na svijet donijela blizance?

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Predsjednik Rusije Vladimir Putin postao je otac. Navodno, bivša gimnastičarka Alina Kabaeva, za koju se priča da je Putinova dugogodišnja partnerica  nedavno je rodila blizance, piše “Daily Mail”. Izvor blizak 36-godišnjoj Kabaevi, za koju se priča da ima skrivenu porodicu s Putinom, nije želio komentirati navode. 

Prema pisanju medija, cijeli četvrti VIP  sprat u Istraživačkom centru za akušerstvo, ginekologiju i perinatologiju “Kulakov” početkom ovog mjeseca je “očišćen” kako bi se smjestila Alina.  Ruska novina “Moskovsky Komsomolets”, prenijela je priču na svojoj internetskoj stranici, ali i brzo izbrisala spomenutu informaciju.

Kako piše “Mirror”, pojavio se i naslov: “Alina Kabaeva rodila blizance i nestala”, te da je međuvremenu, Sergej Kanev, istraživački novinar blizak ruskim obavještajnim službama, objavio je da je bivša gimnastičarka rodila dva dječaka carskim rezom.

Fotografije Aline i ruskog predsjednika možete pogledati ovdje

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti