Njihov ljubavni odnos nije idiličan kako se čini: Sophie Turner i Joe Jonas raskinuli prije vjenčanja u tajnosti

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bt3_wuOBUeE/

Ljubavni odnos između glumice iz svima već dobro poznate serije Game of Thrones, Sophie Turner i muzičara Joea Jonasa i nije idiličan kakvim ga predstavljaju u javnosti. Par se nedavno vjenčao u Las Vegasu, a kako je Sophie otkrila prije vjenčanja u tajnosti par je raskinuo.

View this post on Instagram

With my love in the mountains 🏔

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

– Bio je to najgori dan u našim životima. Na trenutak smo se oboje potpuno ohladili, ali već 24 sata kasnije oboje smo prešli preko toga i nastavili dalje – otkrila je Sophie u intervjuu za Sunday Times.

Sama ceremonija vjenčanja održana je u Las Vegasu nekoliko sati nakon dodjele muzičkih nagrada Billboard, a DA zajedničkom životu izrekli su ispred lažnog Elvisa Presleyja. Na vječnu ljubav zakleli su se u kapeli A Little White Chapel pred najbližim kolegama i muzičarima.

Iako je sama ispričala o prekidu s Jonasom nije govorila o konkretnim razlozima njihovog prekida, ali je dala naslutiti kako je u pizanju njeno mentalno zdravlje. Naime, glumica je već nsa 13 godina dobila ulogu Seanse u seriji Game of Thrones, te u tome vidi uzrok svih svojih mentalnih problema, jer je slavu stekla u veoma ranoj dobi.

View this post on Instagram

Frosted fun n frolics

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

– Moja je adolescencija prikazana u javnosti, a to je nešto što bih zaista voljela da se nije dogodilo. Osim toga, dogodilo mi se to u doba društvenih medija i mislim da bih bila puno zdravija osoba da nisam bila dokumentirana od svoje 13. godine, u tim najneugodnijim i najnesigurnijim godinama – otkrila je Turner, te dodala kako ju je upravo Jonas izvukao iz tog mračnog perioda života.

View this post on Instagram

With my love in Paris ♥️

A post shared by Sophie Turner (@sophiet) on

– Mentalno sam tu fazu proživljavala vrlo teško, a on mi je govorio da ne može biti sa mnom dok ne zavolim samu sebe i da ne može podnijeti da njega volim više od sebe. Mislim da mi je na neki način spasio život – priznala je glumica.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti