Eva Longoria i Jose Baston proslavili treću godišnjicu braka: Santiago je naš najveći uspjeh

Piše: Redakcija

US actress Eva Longoria poses as she arrives for the screening of the film “The Dead Don’t Die” during the 72nd edition of the Cannes Film Festival in Cannes, southern France, on May 14, 2019. (Photo by Valery HACHE / AFP)

Američka glumica Eva Longoria i njen suprug, Jose Baston proslavili su treću godišnjicu braka i to tokom boravka na Filmskom festivalu u Cannesu, gdje su među brojnim gostima prisustvovali svečanoj ceremoniji otvaranja jednog od najprestižnijih filmskih festivala u svijetu. Jose koji iz prethodnog braka ima troje djece, s ponosom ističe kako njegova supruga Eva predstavlja stub porodice i ni po čemu od njihovog sina Santiaga ne odvaja njegovu djecu.

par je nakon svečane ceremonije odlučio proslaviti veliki jubilej otputovavši u njihov omiljeni restoran “Bruno” u Saint Tropezu gdje su u intomnoj amosferi imali prilike rezimirati trogodišnju ljubav koja sudeći prema njihovim osmjesima, nikada nije bila jača.

-Ovdje sam u svom omiljenom restoranu na svijetu- izjavila je Eva dok je uživala u specijalitetima od tartufa, po kojima je ovaj restoran nadaleko poznat.

Tokom večere, porodici se pridružilo nekoliko njihovih prijatelja koji su uživali u vrhunskim delicijama najboljih francuskih kuhara dok se Eva svojski potrudila da atmosfera tokom ovog susreta bude maksimalno opuštena.

Par koji se se prije tri godine zakleo na vječnu ljubav na romantičnoj ceremoniji održanoj u Meksiku, jedan je od rijetkih celebrity parova koji se svojski trude svoju intimu zadržati samo za sebe, dok eva s vremena na vrijeme na svom Instagramu objavljuje videe na kojima se može vidjeti koliko uživa u majčinstvu.

View this post on Instagram

My ray of sunshine! #Santi #Cannes

A post shared by Eva Longoria Baston (@evalongoria) on

Pročitajte još