Zoe Kravitz: Udala se u tajnosti

Piše: Redakcija

Zoe Kravitz i Karl Glusman vjenčali su se u tajnosti, piše Us Weekly. Glumački par u vezi je tri godine, a u junu planiraju još jedno veliko vjenčanje u Francuskoj. 

Kći Lennyja Kravitza i Lise Bonet prošle godine otkrila je da se zaručila još u februaru. 

View this post on Instagram

me n ma baby.

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

– Da, zaručena sam. Nisam još nikome rekla, odnosno nisam rekla svijetu. Htjela sam to zadržati za sebe – rekla je Zoe u intervjuu za Rolling Stone. 

View this post on Instagram

K.O.

A post shared by karl glusman (@karlglusman) on

Ispričala je kako ju je Karl planirao zaprositi u Parizu, ali na kraju su zaruke ‘pale’ u njihovoj dnevnoj sobi. 

– Htio me zaprositi na putovanju u Parizu, ali na kraju zbog posla nismo mogli ići. I jako mi se sviđa što mu je taj plan propao. Zaručili smo se kod kuće, u trenerkama – otkrila je. 

Zoe je najpoznatija po ulozi u hvaljenoj i nagrađivanoj HBO-ovoj seriji ‘Male laži’ čija druga sezona samo što nije počela s emitiranjem. U seriji glume i Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Laura Dern i Meryl Streep.

View this post on Instagram

My Friends are like, really cool. #BLL2

A post shared by Zoë Kravitz (@zoeisabellakravitz) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti