Daniel Craig mora na operaciju: Da li ćemo dobiti novog Bonda?

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvkCr95FcGG/

Britanski glumac Daniel Craig doživio je povredu noge tokom snimanja novog nastavka filma o Jamesu Bondu, a kako navode iz produkcije, glavni junak jedne od najpoznatijih filmskih franšiza uskoro bi trebao biti podvrgnut hirurškom zahvatu.

Prema ranijim saznanjima, Craig je doživio veliku povredu koljena kada se tokom snimanja jedne akcione scene, okliznuo i pao na zemlju. Iako se u prvi mah nije činilo da se radi o ozbiljnoj povredi, Craig je nakon opsežnog pregleda hitno prevezen u bolnicu, gdje su ljekari nakon konzilija odlučili da je operacija jedino rješenje.

-Danijel Craig će biti podvrgnut manjoj operaciji koljena, zbog povrede nastale tokom snimanja na Jamajci. Produkcija će nastaviti sa snimanjem dok će Craig dvije nedjelje provesti na rehabilitaciji, a datum izlaska filma ostaje i dalje isti, april 2020. godine- navodi se u zavničnom saopćenju objavljenom na Twitteru.

Još uvijek nije poznato da li će produkcija možda odlučiti pronaći zamjenu za Craigu, ukoliko se njegovo stanje nakon operacije ne bude popravilo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti