Kim Kardashian i Kanye West proslavili petu godišnjicu braka

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BxiJOaDFf6H/

Ovih dana Kim Kardashian je zauzeta predstavljanjem svoje nove kolekcije kozmetičkih proizvoda za vjenčanje. Radeći na promociji prisjetila se i svog vjenčanja prije pet godina za njenog trećeg muža Kanyeja Westa.

Realiti zvijezda podijelila je s fanovima set fotografija na Instagramu svog najljepšeg dana u životu  koji se održao u Firenci, Italija. Kim je pokazala i kako je izgledala sama priprema vjenčanja, te kazala kako je jedva stigla na vrijeme.

Kao i uvijek kada je Kim u pitanju njeni fanovi su pronašli kako je pogrešno napisala prezime slavnog pjevača Bocellija. Naime, Kim dok je u postovima objavljivala detalje, slavnog, pet puta nominiranog Grammyjem pjevača Andreu Bocellija nazvala je Bonellijem.

Podsjećamo, Kim i Kanye bili su dugogodišnji prijatelji prije nego što su se počeli zabavljati u aprilu 2012., a zaruke su objavili na njen 33 rođendan, 2013. godine.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti