Otkako je upoznao Sofiju Vergaru nikada nije ni pomislio na drugu ženu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/BxBoRkihQTd/

Glumac Joe Manganiello i Sofia Vergara upoznali su se na ljeto 2014., a glumac ne krije koliko je sretan pored nje. Kako je često znao istaknuti otkako ju je upoznao nikada nije pogledao u drugu ženu, a kamo li pomislio. Iako je privlačan mnogim obožavateljicama, ističe kako je najsretniji pored Sofije te da je upravo ona žena o kojoj je sanjao.

View this post on Instagram

BOTTOM OF THE 9TH #joemanganiello #sofiavergara

A post shared by JJMM (@jjmmsupergreat) on

– Moj život je ispunjen i sjajan jer stvarno volim svoju suprugu. Zajedno se smijemo cijeli dan, svaki dan. Najdraža stvar na svijetu mi je iskreno nasmijati svoju suprugu do te mjere da joj krenu suze. To je nešto najbolje – kazao je Joe u svom najnovijem intervjuu.

Par je pred olatar stao u novembru 2015., kada su organizirali glamurozno vjenčanje u Palm Beachu na Floridi. Za vrijeme razgovora s novinarkom povodom promocije mnovog filma na kojem je radio posljednjih mjeseci, Joe je samo hvalio svoju voljenu suprugu.

https://www.instagram.com/p/BxsPdA0FYS_/

– Volim je između ostalog i zato što je samostalna, zna kako se pobrinuti za sebe, jaka je i puna samopouzdanja. Očigledno je da mi u poslu kojim se bavim treba netko takav. No, kada smo sami kod kuće nas dvoje sve je suprotno. Savršeno se nadopunjujemo, mi smo kao ying i yang, zovite to kako hoćete muškost-ženstvenost, kompatibilni su u svakom pogledu – nastavio je 42-godišnjak.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti