Novosti

Adam Levine se ne vraća u The Voice: Višegodišnja saradnja završila neslavno

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BiYHQN_FI0T/

Američki muzičar i tekstopisac Adam Levine više neće biti sastavni dio žirija muzičkog show programa “The Voice”, nezvanično su saopštili izvori bliski produkciji emisije koja je posljednjih nekoliko godina jedna od najgledanijih live emisija u SAD. Frontmen benda “Maroon 5” nakon višegodišnje uloge jednog od članova žirija, odustao je od ove uloge, a kao jedan od razloga navodi se i taj, što je ekscentrični muzičar imao niz zahtjeva na koji članovi menadžmenta ovog showa nisu mogli pristati.

Isti izvori navode da je Levine imao niz pomalo čudnih zahtjeva, a njegovo ponašanje, koje je posljednjih mjeseci bilo jako čudno, jedan je od glavnih razloga zbog kojih mu nije ponuđen nastavak saradnje.

View this post on Instagram

A rare moment of tenderness. ❤️

A post shared by Adam Levine (@adamlevine) on

-Bio je izričit po pitanju svog povratka. Iako je on bio taj koji je donio konačnu odluku, ponašao se kao uplakana beba- saopštio je izvor blizak produkciji.

Mnogi smatraju kako je Levine nako 16 godina koliko je proveo kao član žirija, osjetio veliko zasićenje, ali je njegovo posljednje ponašanje na sastancima sa menadžmentom bilo jako čudno.

Ipak, sa druge strane dolaze informacije da je Levine samo čekao pogodan trenutak da otkaže daljnju saradnju, dok drugi izvori navode kako je ovo bila idealna prilika za odlazak, budući da su iz menadžmenta pomenutog show programa već nekoliko mjeseci ranije započeli pregovore sa mega zvijezdom Johnom Legendom koga vide kao Levineovog nasljednika.

Pratite nas na društvenim mrežama