Tulumarenje u Cannesu: Provod Trumpove kćerke platit će porezni obveznici

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bb8Eb44jWUz/

Prošli vikend kćerka Donalda Trumpa provela je s dečkom Michelom Boulosom u Francuskoj, a sve kako bi bila viđena za vrijeme 72. filmskog festivala u Cannesu. Njen boravak ne bi imao toliki odjek u javnosti da nije stranica USASpending.gov, koja prati gdje se i kako troši novac američkih poreznika, otkrila kako je potrošeno preko 20000 američkih dolara na osiguranje Trumpove kćeri, koje je odsjelo u hotelu Marriott Jesta Fontainebleau od 17. do 20. maja.

View this post on Instagram

A post shared by Tiffany Ariana Trump (@tiffanytrump) on

U ovu cijenu nisu uračunati troškovi potrebni za avionske karte, prekovremene sate kao ni dnevnice koje plaća vlada. Iz Bijele kuće nisu željeli komentirati ovu situaciju, međutim nešto rječitija bila je Julia McMurry glasnogovornica Tajne službe.

View this post on Instagram

#amfar2019 ❤️ *MASSAD BOULOS LIKED*

A post shared by Tiffany Trump & Marla Maples (@tiffanymarlafans) on

– Zbog operativnih sigurnosnih razloga, Tajna služba ne može raspravljati o sredstvima, metodama, resursima, troškovima i brojkama koje koristimo kako bi izvršili ono za što smo tu – zaštitili one za koje smo odgovorni.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti