Pamela Anderson: Bivšem dečku dala drugu šansu

Piše: Redakcija

Adil Rami i Pamela Anderson / AFP

Zvijezda večeri na ovogodišnjoj dodjeli nagrada UNFP u Parizu zasigurno su bili Pamela Anderson i Adil Rami. Tokom dodjele Anderson je pratila francuskog reprezentativca Ramija, te su na crvenom tepihu pokazali kako nemaju novih problema u svojoj vezi.

AFP

Par se upoznao 2017., na utrci Formule 1 u Monaku i ubrzo nakon toga započeli su vezu, a kako bi bili što bliže jedno drugom Pamela se odlučila preseliti u Marseille za čiji klub igra Rami. Za vrijeme Svjetskog prvenstva Pamela ga je bodrila, a on je sve češće govorio kako je želi oženiti, pa je ona prekinula s njim.

 AFP

Smatrala je kako bi bilo bolje da se vrati u SAD svojim sinovima te da njima posveti svu pažnju koju je posvećivala Adilu. Ipak početkom maja su se pomirili i kao što se može vidjeti na fotografijama uživaju u ljubavi.

 AFP

AFP

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti