Novosti

Američka TV zvijezda priznala na šta je potrošila svoj prvi milion: Mekani peškiri o kojima je sanjala

Američka TV zvijezda i jedno od najpoznatijih lica sa malih ekrana, Oprah Winfrey, nedavno je na svom “Youtube” kanalu “O, The Oprah Magazine” odgovarala na brojna pitanja svojih obožavalaca. Među hiljadama poruka koje su prispjele na njenu adresu, našla su se mnoga zanimljiva pitanja, a jedno od njih, ticalo se njenog višemilionskog bogatstva. Oprah koja je prošla jako težak životni period koji su obilježili nemaština i porodično nasilje, govorila je o svom djetinjstvu, a jednu djevojku najviše je interesiralo to, kako je zapravo Oprah potrošila svoj prvi zarađeni milion.

-Kupila sam predivne, mekane peškire- otkrila je Oprah i naprosto iznenadila mnoge, koji i nisu očekivali baš ovakav odgovor TV zvijezde.

Ona je pri tom dodala da je nakon što je zaradila svoj prvi milion, odlučila sebi priuštiti nezaboravno putovanje, ali je također bila veoma darežljiva prema svojoj porodici. Kako bi zauvijek pamtila dan kada je postala milionerka, Oprah se odlučila na još jedan zanimljiv korak.

-To je dosta novca, a prvo što sam uradila, fotografisala sam ček na kojem je pisalo milion dolara. Postoji tako fotografija na kojoj držim taj ček- napisala je Oprah u odgovoriu na jedno od mnogobrojnih pitanja.

Da su peškiri njena opsesija, Oprah je ispričala, rekavši kako nije kupila samo par peškira već nekoliko desetina najkvalitetnijih i najvećih peškira brenda “Ralph Lauren” u koje kako sama kaže, može u potpunosti da se umota.

https://www.youtube.com/watch?v=aS5U2CHkzZo

Pratite nas na društvenim mrežama