Samo osam mjeseci od supruginog pobačaja: Popularni pjevač Backstreet Boysa podijelio sretnu vijest

Piše: Redakcija

Foto: Instagram
https://www.instagram.com/p/Bx2G8zphZOe/?utm_source=ig_embed

Slavni pjevač Backstreet Boysa, Nick Carter i njegova supruga Lauren Kitt preslatkom fotografijom na Instagramu podijelili su sretnu vijest svojim fanovima. Naime, samo osam mjeseci od pobačaja supruga slavnog pjevača ponovo je trudna, pa će tako njihova tročlana porodica biti bogatija za još jednog člana.

– Hvala ti Bože na ovom najvećem daru koji smo mogli tražiti – napisao je Nick na Instagramu uz fotografiju na kojoj pozira sa suprugom i trogodišnjim sinom, Odinom Reignom.

U komentarima ispod fotografije mogu se pročitati čestitke njihovih fanova, a sretni roditelji ovoga puta nisu otkrivali spol djeteta niti termin porođaja. Kako se dalo zaključiti sa fotografije, čini se da je Lauren u drugom tromjesečju trudnoće.

Podsjećamo, iza ovog para je teško razdoblje u njihovim životima, nakon što je prije samo osam mjeseci imala pobačaj. Lauren je tada trebala na svijet donijeti djevojčicu. U tom periodu slavni pjevač imao je turneju s bendom, a nakon teške vijesti kazao je kako neće moći nastupati. Međutim nakon nekog vremena odlučio je da mora nastaviti dalje.

Za njegovu suprugu Lauren ovo n9ije bio prvi spontani pobačaj, doživjela je jedan i prije rođenja svog prvog djeteta. Druga trudnoća za nju je prošla bez velikih komprlikacija, te je maleni Odin na svijet stigao 2016. godine. Kako je svojedobno izjavio pjevač dijete je dodatno učvrstilo njihov odnos, te su zajedno jači nego ikad.

Nik i Lauren vjenčali su se 2014., a iako je Nick često govorio kako se ne vidi u ulozi oca izgleda da je dolazak prvog djeteta to promijenio.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti