Pjevačica obrisala naloge na društvenim mrežama nakon što su procurile njene vrele fotografije: Nisam željela ovako da se završi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM

Pjevačica Iggy Azalea odlučila je obrisati sve svoje naloge na društvenim mrežama nakon što su u javnosti objavljene njene golišave fotografije nastale na snimanju seta za magazin “GQ”. Fotografije koje su nastale 2016. godine, a čiji autor Nino Munoz tvrdi da su ukradene, sada su uveliko emitovane na brojnim nalozima korisnika društvenih mreža. Ona je nakon pomenutog skandala izdala zvanično saopštenje u kojem demantira da je bilo kada i bilo kome dozvolila objavljivanje ovih fotografije za koje tvrdi da su ukradene, te da je kradljivac neko ko je mogao znati kada i gdje su fotografije nastale.

-Mnoge poznate žene su se slikale za naslovnu stranu “GQ” magazina dok su rukama prekrivale intimne dijelove poput grudi. Uvijek sam mislila da su to prelijepe slike i rado sam prihvatila priliku da uradim isto. Nisam vidjela da su fotografije sa zatvorenog seta drugih žena procurile, pa sam se osjetila sigurno da budem model za magazin koji ima dobru reputaciju i znajući da će samo slike na kojima sam rukama prekrila grudi biti uzete u obzir za štampu- koja je na kraju izjavila da nikada nije ni pristala da pomenuti magazin objavi ove fotografije.

Ubrzo se oglasio i sam Munoz koji je izrazio žaljenje činjenicom da je njegov rad diskreditovan, i istakao da će se osoba koja je objavila pomenute fotografije uskoro naći pred sudom.

-Užasnut sam i neću se smiriti dok pravda ne bude zadovoljena. Bijesan sam i tužan da saznam da su moje slike ukradene i objavljene bez moje dozvole. Trenutno je istraga u toku. Objavljivanje ukradenih fotografija je ilegalno i svako ko je učestvovao u tome će se naći na sudu. Saosjećam sa svim što je snašlo one koji su u ovo upleteni- napisao je Munoz na svom Instagramu.

https://www.instagram.com/p/Bx-1sJYBm5d/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti