Novak Đoković imao posebnog gosta u publici: Prvi put sa tribina ga posmatrao sin

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BuGBmdkAfI0/

Novak Đoković započeo je svoj nastup na grand slam turniru “Roland Garossu” koji se održava u Parizu,a ovo će biti njegov novi pohod da ponovi rezultat iz 2016. godine kada je u finalu turnira savladao britanskog tenisera Andyja Murraya i tada kompletirao jedinu titulu iz serije “velike četvorke” koja mu je nedostajala. Ipak, za Novaka je ovo bio poseban meč jer je u publici imao posebnog gosta.

Naime, u pratnji majke Jelene, Novakov sin Stefan odlučio je na kratko ostaviti svoje igračke i po prvi put sa tribina gledati meč svoga oca. Iako nije izdržao do kraja, za Đokovića je ovo bio poseban dan.

View this post on Instagram

The cutest fan today @rolandgarros

A post shared by Novak Djokovic Fan Club (@novakfanclub) on

-Osjećaj je poseban. Rekla mi je Jelena da je poslije 20 minuta bio spreman da ide, jer sam ja već završio prvi set “Hajde, šta je sledeće?! Idemo u igraonicu”. E, pa nema. Htio si da gledaš tatu, onda ćeš da ga gledaš do kraja. Bilo mu je malo interesantnije jer su i djeca od prijatelja bili isto na tribinama. Imao je jednom priliku na Wimbledonu da prisustvuje ceremoniji, ali ovo je prvi put da gleda cio meč. Ne znam, ne djeluje mi da je spreman da gleda od početka do kraja, ali opet puno mi srce, to me opustilo. Nervozan si malo pred meč, imaš malo drugačija očekivanja, ali kada sam ga vidio na tribinama, to me opustilo. Emocije su došle na svoje. On je tu, sve je u redu. To mi je dalo neki novi nalet i snagu- priznao je Đoković u veoma emotivnom razgovoru za medije.

https://www.instagram.com/p/ByGr_dnpHV4/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti