Claudia Schiffer na promociji filma Rocketman: Kraljica modne piste dokaz je da je godine nisu promijenile

Piše: Redakcija

FOTO: AFP

Proslavljena manekenka Claudia Schiffer i njen suprug Matthew Vaughn prisustvovali su promociji filma “Rocketman” koji govori o životu muzičke zvijezde Eltona Johna. Njujorška premijera okupila je brojne zvanice iz svijeta showbizza, a kada su se na crvenom tepihu pojavili Claudija i njen suprug, sve oči su bile uprte u 48-godišnju ljepoticu koja je obilježila jednu čitavu dekadu kada je riječ o svjetskoj modnoj sceni 90-tih godina.

I ne samo da je bila jedna od zvanica, već je Claudija u saradnji sa svojim suprugom, i suprugom Eltona Johna, Davidom Furnishom kao i Davidom Reidom i Adamom Bohlingom, radila na ekranizaciji životne priče jednog od najkotroverznijih, ali i najtalentirajnijih svjetskih muzičara. Zbog čega je mnogi i dalje smatraju simbolom jednog vremena i modelom koji je ostavio neiuzbrisiv trag, govori i prekrasna tirkizna haljina u kojoj se Claudija pojavila na crvenom tepihu.

Bivši model, nije željela sakriti svoju sjajnu liniju, pa se tako odlučila za haljinu koja jasno otkriva njen dekolte i gola ramena. Cjelokupnu kombinaciju, ukrasila je prelijepom ogrlicom, naušnicama i elegantnom srebrnom torbicom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti