Objavila fotografiju zbog koje se sada kaje: Supruga poznatog ragbiste pokazala više nego je htjela

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxW3I-nHrMo/

Poznata australska influenserka Abby Gilmour, supruga ragbiste jakea Stringera, nedavno je na društvenoj mreži Instagram objavila fotografiju na kojoj pozira dok u tuš kabini u naručju potpuno gola drži svoju bebu. Ništa ne bi trebalo da čudi, budući da Abby već ranije nije objavljivala slične fotografije, ali je jedan detalj an fotografiji izazvao brojne diskusije.

Na fotografiji na kojoj druži nedavno rođenog sina, Abby je u emotivnoj poruci prokomentarisala kako je posebno vezana za svoju djecu, ali ju je dolazak na svijet sina učinio mnogo sretnom.

Iako u početku ni sama nije primijetila, svi su zapazili detalj za koji su mnogi pomislili da se radi o njenim grudima. Nakon što je pročitala brojne komentare fanova koji su je kritizirali zbog ovog nesmotrenog poteza, Abby je objasnila da sporni detalj na fotografiji nisu njene grudi, već stopalo njenog sina.

-P.S. To je njegovo stopalo, a ne bradavica- napisala je u komentaru Gilmour i time otklonila sve sumnje fanova.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti