Oženio se najpoznatiji đavolak: Slučajni susret krunisali su brakom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvZ3OBUgEwf/?utm_source=ig_embed

Velšli glumac Tom Ellis koji se proslavio ulogom Lucifera u istoimenoj seriji, po drugi put stao je na ludi kamen i zakleo se na vječnu ljubav svojoj izabranici Meaghan Oppenheimer. Ellis koji je od svoje supruge stariji sedam godina, odlučio je da nakon četiri godine zabavljanja svoju ljubav prema atraktivnoj producentici kruniše brakom.

Poznati srcelomac i minjenik nježnijeg spola, 2014. godine razveo se od svoje tadašnje supruge Tamzin Maria Outhwaite sa kojom ima dvije kćerke, Marnie i Florence. Kako su tada pisali američki mediji, glumica je svog bivšeg supruga optužila za nevjerstvo što je ujedno bio glavni razlog zbog kojeg je podnijela zahtjev za razvod.

https://www.instagram.com/p/BvZOI20nkTt/

Na vjenčanju koje je okupilo gotovo cijelu glumačku ekipu serije koja mu je donijela planetarnu slavu, bile su prisutne i njegove kćerkice Marnie i Florence, dok njegova vanbračna kći Nora Ellis koju je glumac dobio tokom kratkotrajne veze sa kolegicom Estellom Moragn, nije prisustvovala očevom vjenčanju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti