Halid Bešlić: Sejdi je smetalo što radim po kafanama

Piše: Redakcija

Foto: Magazin “Azra”

Halid Bešlić, pjevač narodne muzike, nedavno je u sklopu emisije ‘Šta ima Hadžifejs’ provorio o problemima u braku. Proslavljena pjevačka legenda u braku je već 42 godine sa suprugom Sejdom, s kojom ima i sina Dinu Bešlića.

– Sejda i ja jako dobro funkcioniramo godinama, ali u početku je bila mala doza ljubomore. Njoj je smetalo što ja radim po kafanama – iskreno je progovorio o početcima bračnog života. 

Na početku karijere, pjevač je radio do ranih jutarnjih sati, što se njegovoj supruzi nikako nije svidjelo. Dok bi se on vraćao sa svirke, ona bi već bila spremna za posao.

– Ona mi je počela držati lekcije kako ne može tako, kako nije u redu da se tako ponašam, da joj je svega preko glave. A onda je to čula punica i ustala. Rekla joj je: ‘Znala si da si se udaješ za pjevača! Sejda je shvatila, pa je tako i prestala rasprava. Da punica nije bila na mojoj strani, kko zna kako bi naš brak završio – ispričao je Halid.  

Foto: Magazin “Azra”

Halid s unicuma Foto: Magazin “Azra”

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti