Glumica optužila kćerku da se drogira: Mama, to su gluposti, potpuno si poludjela

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BvjLOAynGrN/

Holivudska glumica Kate Beckinsale objavila je na svom Instagramu pomalo čudnu prepisku sa kćerkom koja je prilično uznemirila njene fanove. Glumica se prije nekoliko dana dopisivala sa kćerkom Lily Mo Sheen, a svoju prilično čudnu i pomalo zastrašujuću prepisku, podijelila je sa fanovima na Instagramu. Ona je u poruci upitala Lily da li se drogira i dali konzumira kokain, što je izazvalo veliki bijes kod 20-godišnje djevojke.

-Uzimaš li ti kokain?- upitala je Beckinsale.

Njena kći bila je prilično iznenađena ovim pitanjem, nakon čega je svojoj majci odbrusila.

-Molim? Nikakav kokain ne uzimam. Šta se događa? Halo?! Fizički ne mogu uzimati manje kokaina. Pošalješ mi ovakvu poruku i onda zašutiš!- revoltirano je odgovorila Mo Sheen.

https://www.instagram.com/p/ByThFvUgoKA/?utm_source=ig_embed

Kako bi izbjegla svađu, Kate je kćerki objasnila da je malo pretjerala, te da je samo imala u ružan san u kojem ju je vidjela kako konzumira kokain. Lily se očigledno još uvijek nije mogla smiriti pa joj je odmah poslala veoma kratku poruku.

-Ti si potpuna ludakinja- kratko je napisala Mo Sheen, nakon čega je njihova rasprava završena.

Tokom osmogodišnje veze koju je imala sa Michaelom sheenom, Kate je prolazila kroz veoma buran period. Česte svađe, sukobi i raskidi, doveli su konačnog prekida 2003. godine. Nakon što je 1999. godine rodila Lily, par je na kratko zakopao ratne sjekire, ali su sukobi među njima nastavljeni narednih mjeseci. Ubrzo nakon raskida, kate su povezivali sa brojnim muškarcima iz svijeta showbizza, a Kate se trenutno nalazi u ljubavnoj vezi sa mladim komičarom Peteom Davidsonom.

https://www.instagram.com/p/BySK1vln7sg/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti