Irina napravila neočekivan potez: Bradley ostao sam

Piše: Redakcija

FOTO: AFP

Već odavno se šuška o problemima u vezi Irine Shayk i bradley Coopera, ali je par do sada svojim zajedničkim pojavljivanjima to uspio demantirati.  No, slavna manekenka je sada napravila neočekivan potez. Kako piše “The Sun” Irina se odselila iz njihovog porodičnog doma na Pacific Palisadesu.

 – Stvari su se zakomplicirale, a Bradley i Irina svoj su odnos dodatno zahladili. Veza im je u krizi već nekoliko mjeseci, zato je Irina odlučila da bi bilo najbolje za sve da se ona preseli u svoj vlastiti dom. Sudeći po svemu, čini se da nema naznake za njihovo pomirenje – otkrio je izvor blizak paru i dodao kako se ipak trude ostati u dobrim odnosima, ponajviše zbog odgoja kćerke Lee De Seine.

Ovo je stranim medijima bilo dovoljno da zvanično potvrde da se par rastao, iako se oni povodom ovoga nisu oglašavali. 

Irina i Bradley svoju vezu su započeli 2015. godine. 

 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti