Svi im predviđaju razvod: Jelena Karleuša otkrila je li joj brak u krizi

Piše: Redakcija

Od trenutka kada je u javnosti “isplivao” skandal u koji su uključeni poznata pjevačica Jelena Karleuša i bh. fudbaler Ognjen Vranješ, predviđa se da će se Jelena razvesti od svog supruga Duška. Naime, kao glavni “dokaz” ovog predviđanja uzima se činjenica da se od tada Jelena i Duško ne pojavljuju zajedno u javnosti, niti objavljuju zajedničke fotografije. 

No, čini se da je sada pjevačica odlučila da stane u kraj nagađanjima, obzirom na činjenicu da je objavila fotografiju svoje kćerke Atine u kostimu u kojem je ona prije dva dana nastupala  u Beogradu. Ono što je zanimljivo je da se iza njene kćerke vidi i suprug Duško Tošić, koji je, očigledno, sa članicama svoje porodice u Beogradu, iako se na Jeleninom nastupu nije pojavio. 

Pogledajte kako je Jelena izgledala u ovom outfitu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti