Novosti

Atraktivna konobarica osvojila srce 30 godina starijeg: Danas uživa u njegovim milionima

Atraktivna reality zvijezda Ashley Boalch Darby do prije nekoliko godina nije mogla ni da zamisli da će njen život doživjeti potpuni obrt kada je jednim slučajnim susretom upoznala svog sadašnjeg supruga, bogatog australskog trgovca nekretninama. Ashley koja je dugo godina radila kao kelnerica i promoterka u mnogim barovima kako bi skupila novac za idržavanje majke, braće i mlađu sestru, sasvim slučajno, u jednom baru gdje je radila, upoznala 30 godina starijeg Michaela Darbyja koji je kako je sam izjavio, ostao opčinjen njenom ljepotom.

Ubrzo su započeli vezu, a 2014. godine, nakon dvije godine veze odlučili su da se vjenčaju. Poznanstvo sa Michaelom u početku joj je pomoglo da se domogne reality emisije “The Real Housewives”, postavši tako najmlađa učesnica ovog veoma popularnog programa u SAD.

U međuvremenu je pobjedila na jednom takmičenju za miss što joj je dodatno otvorilo mnoga vrata. Priznaje da je u sjajnim odnosima sa Michaelovom djecom iz prethodnog braka, sa kojima često uživa u putovanjima. I dok je Michael zauzet brojnim obavezama, Ashley i te kako umije da troši njegove milione na skupocjene “krpice”, hotele i putovanja. Ipak, priznaje da još dugo neće živjeti ovim tempom jer sa Michaelom očekuje bebu.